Productinfo

 Aroma Home 

 

Fuzzy Friends - GYP

Onder het motto ‘het moeten niet altijd badartikelen zijn’, biedt GYP ook het volledige gamma van het Britse Aroma Home aan (exclusieve verdeling voor België).

Knuffels, pantoffels, screen wipes, nekkussentjes, voetenwarmers, handenwarmers, kleerhangers… Leuke geschenken en hebbedingetjes, allemaal 100% katoen, gevuld met Brits kwaliteitsgraan (Cotswold Wheat) en bewerkt met pure essentiële oliën (rozen, lavendel , oranjebloesem, rozemarijn, limoen, dennenhout…). Hebben een kalmerende en relaxerende werking en verzachten spierpijn, hoofdpijn, reumatiek, stress… Uitvoerig getest en goedgekeurd op het gebruik in de microgolfoven .

Op de Sea Side beurs 2009 werden de Fuzzy Friends van Aroma Home bekroond met een Innovation Award!

Onze producten

 

 

Ashleigh & Burwood

 

Geursticks - GYPSynergy Range

Welkom in de wondere wereld van de synergiën (*). Dit hedendaags gamma aromatherapie en home fragrance artikelen passen perfect in de moderne lifestyle en werden hiertoe speciaal ontworpen. Geurkaarsen, geursticks, geurverspreiders… op basis van combinaties van pure essentiële oliën , befaamd om hun positieve invloed op de gemoedstoestand.

(*) Synergie (Grieks: `synergia`, samenwerking) is een begrip wat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen

Diffusers

Zowel de Wax Essentials als het Luxe Diffuser gamma van Ashleigh & Burwood hebben een dubbel nut. Eerst en vooral bieden ze een hoogstaande aromatherapi e volgens het synergie-concept hierboven beschreven, daarnaast maken de onweerstaanbare geuren het leven in uw woning alleen maar aangenamer. Deze zorgvuldig en mooi verpakte geurverspreiders zijn ideale geschenken voor elke gelegenheid.

Onze producten

 

 

 

Panier des SensGourmet Collectie - GYP

 

Eén van de laatste toevoegingen aan ons uitgebreid aanbod badartikelen is de Gourmet collectie van Panier des Sens, een franse topproducent van natuurlijke badartikelen . Deze producten zijn vervaardigd op basis van karitéboter (sheabutter) en olijfolie. Momenteel bieden we u 7 geuren aan: figue du pays, fleur de tilleul, patchouli, verveine citronnée, promenade en provence, vanille nougatine en rose du jardin. In elke geur is er douchegel , badcrème , karitézeep, bodycrème en handcrème. Bovendien zijn al deze badartikelen vrij van paraben (*) en phénoxyéthanol .

(*) bewaarmiddel die voornamelijk gebruikt wordt in cosmetische producten, nadeel is dat het ook de vitaminen in de producten vernietigd

Onze producten

 

 

 

 

 

Bomb Cosmetics

 

Honing - GYP Bruisers

Alle Bomb Blasters zijn 100% handgemaakt. Ze bevatten allemaal pure essentiële oliën en geen enkele chemische of synthetische toevoeging. Bij contact met warm water bruist de bruisbal heerlijk en komen het parfum en de essentiële oliën vrij.

Smelters

Dit luxueus gamma van smelters op basis van cacaoboter en karitéboter bevatten allen vochtregulerende natuurlijke boters en pure essentiële oliën met huidherstellende werking. Elke creamer is handgemaakt en werd ondergedompeld in baden van rozenblaadjes, kamille, lavendel

 Onze producten

 

 

Diverse Badartikelen

 Badartikelen -GYP

Naast deze vier exclusieve lijnen hebben we natuurlijk ook nog een hele resem andere badartikelen die we jaarlijks twee maal vernieuwen en/of aanpassen.

 

Zeep in allerlei vormen en soorten, van kleine figuurzeepjes tot Marseille-zepen , in displays of los, je vindt het allemaal in ons assortiment. 

Onze producten

 

Ook de lijn Wellness for You kan op veel bijval rekenen. Dit is een vrij uitgebreid gamma aan zeer schappelijke prijzen. Wellness for You is er in drie geuren: Arctic Breeze (munt & lavendel ), Asian Garden (litchy & jasmijn ) en Summer Romance (Rozen & Amarillys). Telkens met bad & douchegel , bodybutter , douchegel , hand & bodylotion , handzeep en scrubgel .

Onze producten

 

De Original Towel Cakes zijn er ook in vele variëteiten. Het zijn fris ogende gastendoekjes verpakt als taartjes en cakejes. Een greep uit het assortiment: aardbei, chocolade, citroen, kiwi, green tea… allemaal in een degelijke badstof. Elk gastendoekje weegt om en bij de 50g.

Onze Producten

 

Onze badparels zijn ondertussen alom gekend en bemind. Altijd leuk als geschenk of om geschenken op te fleuren. Een badparel bestaat uit een capsule gevuld met badolie , de capsule lost op wanneer de parel in aanraking komt met warm water. We hebben een ruim assortiment ronde parels in alle geuren en kleuren, daarnaast ook nog figuurbadparels.

Onze producten

 

Om beter in te spelen op de wellness trend, heeft u bij ons ook een ruime keuze aan dergelijke badartikelen : massagespin , nagelborstel , puimsteen , massageroller , badborstel , ruggekrabber , voetroller , natuurspons … Voor deze artikelen is zelfs een zeer handige draaistand beschikbaar.

Onze producten